Χριστίνα Μπόμπα Νυφη - Οι πρώτες φωτογραφίες της νύφης Φαίης Σκορδά… - Dearlife.gr - Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και λίγη ώρα η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης.

Χριστίνα Μπόμπα Νυφη - Οι πρώτες φωτογραφίες της νύφης Φαίης Σκορδά… - Dearlife.gr - Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και λίγη ώρα η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης.. Το ευτυχές γεγονός αποκάλυψε ο παρουσιαστής με μία ανάρτηση στο instagram. Να σημειωθεί ότι στις αρχές του περασμένου δεκέμβρη η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης ανακοίνωσαν. Σας έχουμε μερικές φωτογραφίες της χριστίνας ως νύφη από διάφορες στιγμές στη ζωή της που χρειάστηκε να φορέσει νυφικό. Ενώ ο σάκης τανιμανίδης την ίδια μέρα ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία. Η χριστίνα μπόμπα νύφη…δες φωτογραφίες!

Μετά από μεγάλη προσπάθεια το ζευγάρι τα κατάφερε και πλέον κρατούν στην. Όπως είχε αποκαλύψει η χριστίνα μπόμπα, έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να μείνει έγκυος και παρά την αρχική απογοήτευση τα κατάφεραν και πλέον κρατούν στην αγκαλιά τους τα δύο υπέροχα. Η βόλτα χέρι χέρι λίγο πριν έρθουν στον κόσμο τα δίδυμα. Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο σάκης τανιμανίδης και η χριστίνα μπόμπα, καθώς έγιναν γονείς για πρώτη φορά. Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης δεν… κρατιούνται με τίποτα.

Πρόβα νυφικού για την Meghan Markle. Δες την! - Queen.gr
Πρόβα νυφικού για την Meghan Markle. Δες την! - Queen.gr from queen.bbend.net
Η χριστίνα μπόμπα νύφη…δες φωτογραφίες! Ποζάρει ξανά ως νύφη και αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέραμε για τον λαμπερό γάμο της με. Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η χριστίνα μπόμπα με ο σάκης τανιμανίδης, καθώς ήρθαν στον κόσμο τα δύο τους κοριτσάκια. Το ευτυχές γεγονός αποκάλυψε ο παρουσιαστής με μία ανάρτηση στο instagram. Μετά από μεγάλη προσπάθεια το ζευγάρι τα κατάφερε και πλέον κρατούν στην. Όπως είχε αποκαλύψει η χριστίνα μπόμπα, έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να μείνει έγκυος και παρά την αρχική απογοήτευση τα κατάφεραν και πλέον κρατούν στην αγκαλιά τους να δύο υπέροχα. Η φωτογραφία του σάκη τανιμανίδη με τα δίδυμα. Το 2015 ξεκίνησε τη σχέση του με την χριστίνα μπόμπα και παντρεύτηκαν την 1η σεπτεμβρίου 2018.

Χριστίνα και σάκης βρέθηκαν στην καλλιθέα για το γάμο της έτερης χριστίνας, αγαπημένης ξαδέρφης της μπόμπα, η οποία θα φέρει σύντομα στον κόσμο ένα αγοράκι.

Η χριστίνα μπόμπα θέλησε να γεννήσει κάτω από άκρα μυστικότητα και να το ανακοινώσει η ίδια στους followers της όπως έκανε άλλωστε και με την εγκυμοσύνη της. Όπως είχε αποκαλύψει η χριστίνα μπόμπα, έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να μείνει έγκυος και παρά την αρχική απογοήτευση τα κατάφεραν και πλέον κρατούν στην αγκαλιά τους τα δύο υπέροχα. Μία εύκολη, γρήγορη και νόστιμη συνταγή για παιδικά πάρτυ και όχι μόνο! Η φωτογραφία του σάκη τανιμανίδη με τα δίδυμα. Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και λίγη ώρα η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης. Η χριστίνα μπόμπα νύφη…δες φωτογραφίες! Ποζάρει ξανά ως νύφη και αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέραμε για τον λαμπερό γάμο της με. Χριστίνα και σάκης βρέθηκαν στην καλλιθέα για το γάμο της έτερης χριστίνας, αγαπημένης ξαδέρφης της μπόμπα, η οποία θα φέρει σύντομα στον κόσμο ένα αγοράκι. Ο σάκης τανιμανίδης και η χριστίνα μπόμπα παντρεύονται στη σίφνο. Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η χριστίνα μπόμπα με ο σάκης τανιμανίδης, καθώς ήρθαν στον κόσμο τα δύο τους κοριτσάκια. Τρυφερές ευχές από την χριστίνα μπόμπα για τα… γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε τον γάμο του σάκη… Η εγκυμονούσα χριστίνα μπόμπα φωτογραφήθηκε για το περιοδικό down town. Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκεται το ζευγάρι καθώς ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια τους.

Όπως είχε αποκαλύψει η χριστίνα μπόμπα, έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να μείνει έγκυος και παρά την αρχική απογοήτευση τα κατάφεραν και πλέον κρατούν στην αγκαλιά τους να δύο υπέροχα. Ενώ ο σάκης τανιμανίδης την ίδια μέρα ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία. Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και λίγη ώρα η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης. Η χριστίνα μπόμπα περπάτησε στην πασαρέλα ντυμένη νύφη. Μία εύκολη, γρήγορη και νόστιμη συνταγή για παιδικά πάρτυ και όχι μόνο!

Πρόβα νυφικού για την Χριστίνα Μπόμπα! pics
Πρόβα νυφικού για την Χριστίνα Μπόμπα! pics from www2.tlife.gr
Όπως είχε αποκαλύψει η χριστίνα μπόμπα, έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να μείνει έγκυος και παρά την αρχική απογοήτευση τα κατάφεραν και πλέον κρατούν στην αγκαλιά τους τα δύο υπέροχα. Το ευτυχές γεγονός αποκάλυψε ο παρουσιαστής με μία ανάρτηση στο instagram. Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης θα ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας από στιγμή σε στιγμή και η όμορφη χριστίνα θα φορέσει νυφικό της σχεδιάστριας σήλιας κριθαριώτη. Η χριστίνα μπόμπα θέλησε να γεννήσει κάτω από άκρα μυστικότητα και να το ανακοινώσει η ίδια στους followers της όπως έκανε άλλωστε και με την εγκυμοσύνη της. Η εγκυμονούσα χριστίνα μπόμπα φωτογραφήθηκε για το περιοδικό down town. Ποζάρει ξανά ως νύφη και αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέραμε για τον λαμπερό γάμο της με. Γονείς έγιναν η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης που καλωσόρισαν τις δίδυμες κόρες τους. Ο σάκης τανιμανίδης και η χριστίνα μπόμπα παντρεύονται στη σίφνο.

Τρυφερές ευχές από την χριστίνα μπόμπα για τα… γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε τον γάμο του σάκη…

Ποζάρει ξανά ως νύφη και αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέραμε για τον λαμπερό γάμο της με. Να σημειωθεί ότι στις αρχές του περασμένου δεκέμβρη η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης ανακοίνωσαν. Η βόλτα χέρι χέρι λίγο πριν έρθουν στον κόσμο τα δίδυμα. Η φωτογραφία του σάκη τανιμανίδη με τα δίδυμα. Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκεται το ζευγάρι καθώς ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια τους. H χριστίνα μπόμπα έκανε τατουάζ για τον σάκη τανιμανίδη. Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και λίγη ώρα η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης. Χριστίνα και σάκης βρέθηκαν στην καλλιθέα για το γάμο της έτερης χριστίνας, αγαπημένης ξαδέρφης της μπόμπα, η οποία θα φέρει σύντομα στον κόσμο ένα αγοράκι. Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η χριστίνα μπόμπα με ο σάκης τανιμανίδης, καθώς ήρθαν στον κόσμο τα δύο τους κοριτσάκια. Γονείς έγιναν η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης που καλωσόρισαν τις δίδυμες κόρες τους. Σας έχουμε μερικές φωτογραφίες της χριστίνας ως νύφη από διάφορες στιγμές στη ζωή της που χρειάστηκε να φορέσει νυφικό. Όπως είχε αποκαλύψει η χριστίνα μπόμπα, έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να μείνει έγκυος και παρά την αρχική απογοήτευση τα κατάφεραν και πλέον κρατούν στην αγκαλιά τους να δύο υπέροχα. Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο σάκης τανιμανίδης και η χριστίνα μπόμπα, καθώς έγιναν γονείς για πρώτη φορά.

Η βόλτα χέρι χέρι λίγο πριν έρθουν στον κόσμο τα δίδυμα. Ο σάκης τανιμανίδης και η χριστίνα μπόμπα παντρεύονται στη σίφνο. Η χριστίνα μπόμπα περπάτησε στην πασαρέλα ντυμένη νύφη. Μία εύκολη, γρήγορη και νόστιμη συνταγή για παιδικά πάρτυ και όχι μόνο! Σάκης τανιμανίδης και χριστίνα μπόμπαν ενώθηκαν σήμερα με τα δεσμά του γάμου στη σίφνο, με η έλευση της χριστίνας μπόμπα στην εκκλησία «ανέβηκε» σε βίντεο στο instagram του καλού της.

Οι πρώτες φωτογραφίες της νύφης Φαίης Σκορδά… - Dearlife.gr
Οι πρώτες φωτογραφίες της νύφης Φαίης Σκορδά… - Dearlife.gr from dearlife.gr
Σάκης τανιμανίδης και χριστίνα μπόμπαν ενώθηκαν σήμερα με τα δεσμά του γάμου στη σίφνο, με η έλευση της χριστίνας μπόμπα στην εκκλησία «ανέβηκε» σε βίντεο στο instagram του καλού της. Ο λόγος που δεν έκανε μαθήματα ανώδυνου τοκετού και η απαγόρευση των γιατρών. Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και λίγη ώρα η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης. Η νύφη χριστίνα μπόμπα εντυπωσίασε με το κομψό νυφικό της το οποίο σχεδίασε η σήλια κριθαριώτη και κατέφθασε στην εκκλησία με φουσκωτό ενώ την ίδια ώρα ο παρουσιαστής του. Χριστίνα και σάκης βρέθηκαν στην καλλιθέα για το γάμο της έτερης χριστίνας, αγαπημένης ξαδέρφης της μπόμπα, η οποία θα φέρει σύντομα στον κόσμο ένα αγοράκι. Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η χριστίνα μπόμπα με ο σάκης τανιμανίδης, καθώς ήρθαν στον κόσμο τα δύο τους κοριτσάκια. Η χριστίνα μπόμπα θέλησε να γεννήσει κάτω από άκρα μυστικότητα και να το ανακοινώσει η ίδια στους followers της όπως έκανε άλλωστε και με την εγκυμοσύνη της. Η εγκυμονούσα χριστίνα μπόμπα φωτογραφήθηκε για το περιοδικό down town.

Το 2015 ξεκίνησε τη σχέση του με την χριστίνα μπόμπα και παντρεύτηκαν την 1η σεπτεμβρίου 2018.

Να σημειωθεί ότι στις αρχές του περασμένου δεκέμβρη η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης ανακοίνωσαν. Όπως είχε αποκαλύψει η χριστίνα μπόμπα, έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να μείνει έγκυος και παρά την αρχική απογοήτευση τα κατάφεραν και πλέον κρατούν στην αγκαλιά τους τα δύο υπέροχα. Μία εύκολη, γρήγορη και νόστιμη συνταγή για παιδικά πάρτυ και όχι μόνο! Το 2015 ξεκίνησε τη σχέση του με την χριστίνα μπόμπα και παντρεύτηκαν την 1η σεπτεμβρίου 2018. Ενώ ο σάκης τανιμανίδης την ίδια μέρα ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία. Ο λόγος που δεν έκανε μαθήματα ανώδυνου τοκετού και η απαγόρευση των γιατρών. Το ευτυχές γεγονός αποκάλυψε ο παρουσιαστής με μία ανάρτηση στο instagram. Η βόλτα χέρι χέρι λίγο πριν έρθουν στον κόσμο τα δίδυμα. Όπως είχε αποκαλύψει η χριστίνα μπόμπα, έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να μείνει έγκυος και παρά την αρχική απογοήτευση τα κατάφεραν και πλέον κρατούν στην αγκαλιά τους να δύο υπέροχα. Σας έχουμε μερικές φωτογραφίες της χριστίνας ως νύφη από διάφορες στιγμές στη ζωή της που χρειάστηκε να φορέσει νυφικό. Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η χριστίνα μπόμπα με ο σάκης τανιμανίδης, καθώς ήρθαν στον κόσμο τα δύο τους κοριτσάκια. Σάκης τανιμανίδης και χριστίνα μπόμπαν ενώθηκαν σήμερα με τα δεσμά του γάμου στη σίφνο, με η έλευση της χριστίνας μπόμπα στην εκκλησία «ανέβηκε» σε βίντεο στο instagram του καλού της. Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και λίγη ώρα η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης.

Χριστίνα και σάκης βρέθηκαν στην καλλιθέα για το γάμο της έτερης χριστίνας, αγαπημένης ξαδέρφης της μπόμπα, η οποία θα φέρει σύντομα στον κόσμο ένα αγοράκι χριστίνα μπόμπα. Ενώ ο σάκης τανιμανίδης την ίδια μέρα ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία.

Posting Komentar

0 Komentar